Rapper Nelly en R&B-zangeres Ashanti zijn weer een Koppel

Rapper Nelly en R&B-zangeres Ashanti zijn weer een Koppel

Rapper Nelly en R&B-zangeres Ashanti zijn weer een koppel. Hoewel het koppel al jaren bevriend was, is het pas sinds kort officieel. De twee werden voor het eerst gezien in Las Vegas, waar ze samen op het podium stonden en een duet zongen.

Nelly en Ashanti hebben een lange geschiedenis samen. Ze begonnen hun relatie in 2003, maar gingen uit elkaar in 2004. Hoewel de twee niet langer een koppel waren, bleven ze bevriend. In de jaren daarna zagen fans de twee af en toe samen optreden, maar er was geen officiƫle bevestiging dat ze weer een koppel waren.

De twee hebben nu eindelijk bevestigd dat ze weer een koppel zijn. Fans zijn erg blij met deze nieuwe ontwikkeling en hopen dat de twee nu voorgoed bij elkaar blijven. Nelly en Ashanti hebben nog geen verdere plannen gemaakt, maar fans hopen dat ze binnenkort samen op tournee gaan.

Het is duidelijk dat Nelly en Ashanti erg gelukkig zijn met hun nieuwe relatie. Ze hebben al jarenlang een sterke vriendschap en het is mooi om te zien dat ze nu weer een koppel zijn. Fans kunnen niet wachten om meer te horen over hun toekomstige plannen.