Francis van Broekhuizen wil overwerktheid tegengaan door rustiger aan te doen

Francis van Broekhuizen is een Nederlandse ondernemer die de strijd tegen overwerktheid wil aangaan. Hij gelooft dat mensen beter kunnen presteren als ze rustiger aan doen. Daarom heeft hij een aantal tips opgesteld om overwerktheid tegen te gaan.

Ten eerste raadt Francis aan om een dagelijkse routine te volgen. Door elke dag op hetzelfde tijdstip op te staan, kun je je energie beter verdelen over de dag. Ook is het belangrijk om voldoende tijd te nemen om te ontspannen. Door regelmatig pauzes te nemen, kun je je energie herstellen en je concentratie verbeteren.

Ten tweede raadt Francis aan om prioriteiten te stellen. Door te bepalen welke taken het belangrijkst zijn, kun je je energie beter verdelen en je tijd efficiƫnter gebruiken. Ook is het belangrijk om de taken die je moet doen te plannen. Door een lijst met taken te maken, kun je beter inschatten hoeveel tijd je nodig hebt om alles af te ronden.

Ten derde raadt Francis aan om af en toe een dag vrij te nemen. Door eens in de zoveel tijd een dag vrij te nemen, kun je je batterij opladen en je energie herstellen. Ook is het belangrijk om af en toe eens wat anders te doen dan gewoon werken. Door bijvoorbeeld naar buiten te gaan of iets leuks met vrienden te doen, kun je je geest verfrissen en je productiviteit verhogen.

Francis van Broekhuizen gelooft dat mensen beter kunnen presteren als ze rustiger aan doen. Door deze tips toe te passen, kun je overwerktheid tegengaan en je energie beter verdelen over de dag.