Tagliafico scoort, Argentinië verliest nipt van Brazilië in WK-kwalificatiewedstrijd

Nicolas Tagliafico heeft Argentinië bijna naar een overwinning geleid in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Brazilië. De verdediger van Ajax scoorde in de eerste helft, waardoor Argentinië op voorsprong kwam. Helaas kon Argentinië de voorsprong niet vasthouden en verloor het uiteindelijk met 1-2.

De wedstrijd begon goed voor Argentinië. Na een kwartier spelen kreeg Tagliafico de bal en schoot hij de bal in de verre hoek. De verdediger van Ajax liet zien waarom hij zo’n gewaardeerd speler is in het Argentijnse elftal.

In de tweede helft kwam Brazilië sterk terug in de wedstrijd. Na een fout van Argentinië kon Gabriel Jesus de gelijkmaker scoren. Daarna werd het een spannende strijd tussen beide landen. Uiteindelijk was het Neymar die de beslissende treffer scoorde voor Brazilië.

Hoewel Argentinië de wedstrijd verloor, was er toch een positief punt: Nicolas Tagliafico scoorde zijn eerste doelpunt voor het nationale elftal. Hij was een van de beste spelers op het veld en liet zien waarom hij zo’n gewaardeerd speler is.

Argentinië blijft staan op de tweede plaats in de WK-kwalificatiegroep, maar heeft nog steeds een goede kans om door te gaan naar het WK 2022 in Qatar. De volgende wedstrijd is tegen Paraguay, waar Tagliafico weer een belangrijke rol kan spelen.