Duitsland wint oefenwedstrijd tegen Frankrijk onder leiding van Völler

De Duitse nationale voetbalploeg heeft de oefenwedstrijd tegen Frankrijk gewonnen onder leiding van bondscoach Rudi Völler. De wedstrijd, die plaatsvond in het Stade de France in Parijs, eindigde in een 2-1 overwinning voor Duitsland.

De wedstrijd begon met een goede start voor Duitsland, met een doelpunt van Serge Gnabry in de achtste minuut. De Fransen kwamen terug in de tweede helft met een doelpunt van Kylian Mbappé, waardoor de stand gelijk werd. In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Timo Werner een doelpunt waardoor Duitsland de overwinning binnenhaalde.

Het was de eerste wedstrijd van Völler als bondscoach van Duitsland. Völler, die eerder als speler en assistent-coach voor de nationale ploeg werkte, werd in maart aangesteld als bondscoach. Hij heeft als doel om Duitsland terug te brengen naar het topniveau dat het had tijdens zijn eerste periode als bondscoach in de jaren negentig.

De overwinning tegen Frankrijk geeft aan dat Völler op de goede weg is met zijn plannen. De spelers lieten een sterk spel zien en het team speelde met veel vertrouwen. Het is duidelijk dat Völler de juiste keuzes maakt en dat hij de juiste mensen om zich heen verzamelt om Duitsland weer terug naar het topniveau te brengen.

Deze overwinning is een goed teken voor de toekomst van Duitsland. Als Völler erin slaagt om het team verder te versterken, dan is er geen twijfel dat Duitsland weer terug zal komen op het topniveau.