Chinees Krokodillenfokkerij Overstroomd, Tientallen Dieren Ontsnapt

Afgelopen week heeft een overstroming in een Chinees krokodillenfokkerij geleid tot een ramp. Tientallen krokodillen zijn ontsnapt en de fokkerij is volledig overstroomd. De overstroming werd veroorzaakt door hevige regenval in de provincie Guangxi.

De krokodillenfokkerij is eigendom van de lokale autoriteiten en bevat meer dan 300 krokodillen. Na de overstroming zijn er tientallen krokodillen ontsnapt, waaronder zowel volwassen als jonge dieren. De autoriteiten hebben direct maatregelen genomen om de ontsnapte dieren te vangen. Er is een groot aantal vrijwilligers ingezet om de dieren te zoeken en te vangen.

De autoriteiten hebben ook de bevolking gewaarschuwd voor de ontsnapte krokodillen. Ze hebben gevraagd om voorzichtig te zijn en geen contact met de dieren te zoeken. Ook hebben ze gevraagd om direct contact op te nemen met de autoriteiten als er een krokodil wordt gezien.

Hoewel de autoriteiten hun best doen om de ontsnapte dieren te vangen, is het nog steeds onduidelijk hoeveel dieren er precies zijn ontsnapt. Er wordt geschat dat er tientallen krokodillen zijn ontsnapt, maar het exacte aantal is nog niet bekend.

De autoriteiten hebben verklaard dat ze hun best zullen doen om de ontsnapte dieren te vangen en dat ze de bevolking op de hoogte zullen houden van de situatie. Ze hebben ook toegezegd dat ze maatregelen zullen nemen om te voorkomen dat dit soort incidenten in de toekomst nog eens voorkomen.