Matthijs de Ligt staat klaar voor strijd om terugkeer in basis van Bayern München: 'Ik ben er heel rustig onder'

Matthijs de Ligt staat klaar voor strijd om terugkeer in basis van Bayern München: ‘Ik ben er heel rustig onder’

Matthijs de Ligt staat klaar voor de strijd om terugkeer in de basis van Bayern München. De Nederlandse verdediger is een van de meest getalenteerde voetballers van zijn generatie, maar hij heeft het moeilijk gehad sinds hij vorig jaar naar Bayern München verhuisde.

De Ligt is nog steeds op zoek naar zijn beste vorm, maar hij is er klaar voor om de strijd aan te gaan om terugkeer in de basis. “Ik ben er heel rustig onder”, zei De Ligt. “Ik heb hard gewerkt om terug te keren in de basis en ik ben er klaar voor om het te laten zien.”

De Ligt heeft een moeilijke start gehad bij Bayern München, maar hij is vastbesloten om te laten zien dat hij de juiste keuze was. “Ik heb veel geleerd in mijn eerste seizoen bij Bayern München”, zei hij. “Ik ben er klaar voor om mijn kennis en ervaring te gebruiken om mijn team te helpen.”

De Ligt is ook vastbesloten om zichzelf te verbeteren. “Ik ben altijd op zoek naar manieren om mezelf te verbeteren”, zei hij. “Ik ben altijd bereid om te leren en ik ben er klaar voor om mijn beste voetbal te laten zien.”

Matthijs de Ligt is klaar voor de strijd om terugkeer in de basis van Bayern München. Hij is vastbesloten om te laten zien dat hij de juiste keuze was en dat hij zichzelf kan verbeteren. Als hij dat doet, kan hij een belangrijke speler worden voor Bayern München.