Steef de Jong en Well Made Productions winnen Gieskes-Strijbis Podiumprijs

Steef de Jong en Well Made Productions hebben de Gieskes-Strijbis Podiumprijs gewonnen. De prijs is een jaarlijkse prijs die wordt toegekend aan mensen die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de Nederlandse muziekcultuur.

De Gieskes-Strijbis Podiumprijs is vernoemd naar de Nederlandse muzikanten Joop Gieskes en Willem Strijbis, die bekend staan om hun bijdrage aan de Nederlandse muziekcultuur. De prijs is opgericht in 2003 en wordt jaarlijks uitgereikt aan mensen die een bijzondere bijdrage hebben geleverd aan de Nederlandse muziekcultuur.

Steef de Jong en Well Made Productions wonnen de prijs vanwege hun bijdrage aan de Nederlandse muziekscene. Steef de Jong is een Nederlandse producer, componist en muzikant die al jarenlang actief is in de Nederlandse muziekscene. Hij heeft veel verschillende projecten geproduceerd en gecomponeerd, waaronder albums van artiesten zoals Anouk, Racoon en Ilse DeLange. Well Made Productions is een productiebedrijf dat Steef de Jong heeft opgericht om zijn muzikale projecten te produceren.

De jury van de Gieskes-Strijbis Podiumprijs was onder de indruk van Steef de Jong en Well Made Productions en hun bijdrage aan de Nederlandse muziekscene. Ze prezen Steef voor zijn vermogen om verschillende genres te combineren en voor zijn vermogen om kwaliteit te leveren in alles wat hij doet.

De prijs is een erkenning voor Steef de Jong en Well Made Productions voor hun bijdrage aan de Nederlandse muziekscene. Het is een mooie manier om hun werk te waarderen en te erkennen voor hun verdiensten.