voor goede doelenUltrarunner loopt van Amsterdam naar Kyiv om geld in te zamelen voor goede doelen

voor goede doelenUltrarunner loopt van Amsterdam naar Kyiv om geld in te zamelen voor goede doelen

Ultrarunner loopt van Amsterdam naar Kyiv voor goede doelen

De ultraloper Jeroen van den Hoorn heeft een bijzondere uitdaging aangenomen. Hij gaat van Amsterdam naar Kyiv lopen om geld in te zamelen voor goede doelen. Deze reis van meer dan 3.000 kilometer zal hij in ongeveer twee maanden afleggen.

Jeroen is geen onbekende in de ultraloopwereld. Hij heeft al vele ultralopen afgelegd, waaronder de Marathon des Sables in Marokko en de Transvulcania op La Palma. Maar deze reis is anders. Jeroen loopt niet alleen voor zichzelf, maar ook voor goede doelen.

Hij wil geld inzamelen voor twee goede doelen: de Stichting Vluchteling en het Wereld Natuur Fonds. Met het geld dat hij inzamelt, wil hij deze organisaties helpen bij hun werk om mensen in nood te helpen en de natuur te beschermen.

Jeroen begint zijn reis op 1 juni in Amsterdam en hoopt op 15 augustus in Kyiv aan te komen. Tijdens zijn reis zal hij door verschillende landen lopen, waaronder Nederland, Duitsland, Polen, Oekraïne en Roemenië.

Hij loopt gemiddeld zo’n 40 kilometer per dag en slaapt in tenten langs de route. Onderweg krijgt hij steun van vrienden en familie die hem voedsel en water aanbieden.

Jeroen hoopt dat zijn reis anderen inspireert om ook iets te doen voor goede doelen. Als je Jeroen wil steunen, kan je een donatie doen via zijn website of hem volgen op social media.