Klimaatbetogers blokkeren A12 bij Den Haag voor derde dag achtereen

Klimaatbetogers blokkeren A12 bij Den Haag voor derde dag achtereen

Voor de derde dag achtereen hebben klimaatbetogers de A12 bij Den Haag geblokkeerd. De betogers eisen dat de Nederlandse regering meer doet om de klimaatverandering tegen te gaan. Ze zijn van plan om de weg nog een aantal dagen te blokkeren, totdat hun eisen worden ingewilligd.

De betogers hebben verschillende acties ondernomen, waaronder het verspreiden van informatie over klimaatverandering en het organiseren van demonstraties. Ze hebben ook een petitie gestart, waarin ze de regering oproepen om meer maatregelen te nemen om de klimaatverandering tegen te gaan.

De Nederlandse regering heeft al verschillende maatregelen genomen om de klimaatverandering tegen te gaan, maar volgens de betogers is dit niet genoeg. Ze willen dat de regering meer doet om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en meer investeringen doet in hernieuwbare energiebronnen.

De betogers zijn vastbesloten om hun eisen door te zetten en blijven de A12 blokkeren totdat hun eisen worden ingewilligd. Ze hopen dat hun acties ervoor zorgen dat de regering meer maatregelen neemt om de klimaatverandering tegen te gaan.