Oranje begint met Wieffer, De Ligt en Malen aan EK-kwalificatieduel tegen Ierland

Oranje begint met Wieffer, De Ligt en Malen aan EK-kwalificatieduel tegen Ierland

Het Nederlandse voetbalelftal begint de EK-kwalificatiecampagne met een belangrijk duel tegen Ierland. De ploeg van bondscoach Ronald Koeman heeft een sterke selectie samengesteld, met onder andere Wieffer de Jong, Matthijs de Ligt en Donyell Malen.

De Jong is een belangrijke speler voor Oranje. De middenvelder van Ajax speelde al vele wedstrijden voor het Nederlands elftal en is een van de meest ervaren spelers. Hij zal een belangrijke rol spelen in het middenveld van Oranje.

De Ligt is een van de jonge talenten die Koeman heeft geselecteerd. De verdediger van Juventus is een van de beste verdedigers ter wereld en zal een belangrijke rol spelen in de verdediging van Oranje.

Malen is ook een belangrijke speler voor Oranje. De aanvaller van PSV is een van de beste aanvallers van Nederland en zal een belangrijke bijdrage leveren aan de aanval van Oranje.

Het duel tegen Ierland is een belangrijk duel voor Oranje. Als Oranje wint, zal het een goede start maken in de kwalificatiecampagne voor het EK 2020. Met de sterke selectie die Koeman heeft samengesteld, is Oranje er klaar voor om te strijden voor de kwalificatie voor het EK 2020.