Nederlands voetbal eert slachtoffers aardbevingsramp Marokko met minuut stilte

Nederlands voetbal eert slachtoffers aardbevingsramp Marokko met minuut stilte

De Nederlandse voetbalwereld heeft de slachtoffers van de aardbevingsramp in Marokko herdacht met een minuut stilte. Afgelopen maandag was er een aardbeving in de regio Al Hoceima in Marokko, waarbij meer dan 600 mensen gewond raakten en tientallen mensen om het leven kwamen.

Het Nederlands elftal, dat deze week twee oefenwedstrijden speelt tegen Marokko, heeft de slachtoffers herdacht door een minuut stilte in acht te nemen voorafgaand aan de wedstrijd. De spelers stonden met hun hoofd gebogen terwijl de stilte werd gehouden.

Het Nederlands elftal is niet de enige die de slachtoffers heeft herdacht. Ook andere voetbalclubs uit Nederland, zoals Ajax, Feyenoord en PSV, hebben hun medeleven betuigd met een minuut stilte.

De aardbevingsramp in Marokko heeft veel mensen getroffen en het is belangrijk dat we ons solidair tonen met de slachtoffers en hun families. Door de minuut stilte te houden laten we zien dat we ons verdriet delen met degenen die getroffen zijn door de ramp.

Het is een mooi gebaar van de Nederlandse voetbalwereld om de slachtoffers van de aardbevingsramp in Marokko te herdenken. We hopen dat de families en vrienden van de slachtoffers troost kunnen vinden in deze moeilijke tijd.