Gauff verrast na US Open-titel: ‘Eerste keer dat ik mijn vader zie huilen’

Coco Gauff heeft de US Open-titel gewonnen en heeft iedereen verrast met haar prestatie. Ze is pas 15 jaar oud, maar heeft al een grote prestatie geleverd. De Amerikaanse tennisser heeft de finale gewonnen van de Canadese tennisster Naomi Osaka.

Gauff was duidelijk emotioneel toen ze de titel won. Ze zei dat het de eerste keer was dat ze haar vader had zien huilen. “Ik ben zo blij dat ik dit moment met mijn familie heb kunnen delen”, zei ze na afloop van de wedstrijd.

Gauff is de jongste speler die ooit de US Open-titel heeft gewonnen. Ze is ook de jongste speler die ooit de top 10 van de wereldranglijst heeft bereikt. Gauff is een inspiratie voor veel jonge tennissers die dromen van een professionele carrière in de sport.

Gauff’s prestatie is nog indrukwekkender omdat ze pas twee jaar geleden begonnen is met tennissen. Ze heeft al veel successen behaald in zo’n korte tijd. Haar prestatie is een bewijs dat hard werken en doorzettingsvermogen beloond worden.

Gauff heeft laten zien dat je je dromen kunt verwezenlijken als je er hard genoeg voor werkt. Ze is een inspiratie voor veel jonge tennissers die dromen van een professionele carrière in de sport.