Engeland en Italië lijden puntenverlies in EK-kwalificatie

Engeland en Italië lijden puntenverlies in EK-kwalificatie

Engeland en Italië lijden puntenverlies in EK-kwalificatie

De Europese kwalificatie voor het EK van 2020 is in volle gang. Helaas lijden Engeland en Italië puntenverlies in hun groep. Beide landen hadden een goede start in de kwalificatie, maar hebben de laatste weken niet goed gepresteerd.

Engeland begon met twee overwinningen, maar verloor daarna twee keer op rij. Ze verloren van Tsjechië en Montenegro, waardoor ze nu tweede staan in hun groep. Het land heeft nog steeds een goede kans om door te gaan naar het EK, maar ze moeten hun spel verbeteren om dat te bereiken.

Italië begon ook sterk met twee overwinningen, maar verloor daarna twee keer op rij. Ze verloren van Griekenland en Bosnië en Herzegovina, waardoor ze nu derde staan in hun groep. Italië heeft nog steeds een goede kans om door te gaan naar het EK, maar ze moeten hun spel verbeteren om dat te bereiken.

Beide landen hebben nog vier wedstrijden te gaan in de kwalificatie. Ze moeten hun spel verbeteren om hun kansen op het EK te vergroten. Als ze dat niet doen, zullen ze puntenverlies lijden en zullen ze misschien niet door gaan naar het EK.