Badr Hari besluit geen gevechten meer te organiseren na aardbeving: ‘Kies voor het redden van levens in plaats van entertainment’

Badr Hari, een bekende kickbokser uit Nederland, heeft onlangs aangekondigd dat hij geen gevechten meer zal organiseren na de aardbeving in Indonesiƫ. Hij heeft verklaard dat hij het belangrijker vindt om levens te redden in plaats van entertainment te bieden.

Hari, die al jarenlang gevechten organiseert, zei dat hij de situatie in IndonesiĆ« niet langer kan negeren. “Ik ben geraakt door de verwoestende gevolgen van de aardbeving en het verlies van levens dat daarmee gepaard gaat. Ik wil mijn steentje bijdragen om de slachtoffers te helpen en ervoor zorgen dat ze de hulp krijgen die ze nodig hebben”, aldus Hari.

Hari heeft aangegeven dat hij zijn geld en energie wil besteden aan het helpen van de slachtoffers van de aardbeving. Hij heeft al een fonds opgericht om geld in te zamelen voor de slachtoffers. Ook heeft hij aangeboden om te helpen bij het organiseren van hulpacties.

Hari’s besluit om geen gevechten meer te organiseren is een nobel gebaar en een voorbeeld voor anderen. Het toont aan dat we allemaal ons steentje kunnen bijdragen om de slachtoffers van de aardbeving te helpen, in plaats van ons te richten op entertainment.