Pépé loopt na jaren als duurste Arsenal-aankoop ooit nu gratis de deur uit

Pépé, de Ivoriaanse aanvaller, heeft na twee jaar bij Arsenal een einde gemaakt aan zijn avontuur in Londen. Hij verlaat de club als de duurste aankoop ooit in de geschiedenis van Arsenal. Pépé kwam in de zomer van 2019 voor een bedrag van €80 miljoen over van Lille.

Het was een moeilijke twee jaar voor Pépé. Hoewel hij in zijn eerste seizoen 22 doelpunten scoorde, kon hij zijn prestaties niet voortzetten in het tweede seizoen. Ondanks dat hij nog steeds een belangrijke speler was, werd hij vaak gewisseld door manager Mikel Arteta.

Na twee jaar bij Arsenal is Pépé nu gratis vertrokken. De club heeft besloten om geen transfervergoeding te vragen voor de speler. In plaats daarvan hebben ze afgesproken dat ze een percentage van zijn salaris bij zijn nieuwe club zullen ontvangen.

Hoewel Pépé’s tijd bij Arsenal niet zo succesvol was als verwacht, is hij nog steeds een van de meest getalenteerde spelers in Europa. Hij heeft een grote toekomst voor zich en we hopen dat hij bij zijn nieuwe club veel succes zal hebben.