Verdachte van terreur die ontsnapte uit Londense gevangenis na klopjacht gearresteerd

Verdachte van terreur die ontsnapte uit Londense gevangenis na klopjacht gearresteerd

Afgelopen maandag werd een verdachte van terrorisme gearresteerd nadat hij eerder deze maand ontsnapte uit een gevangenis in Londen. De man, die als gevaarlijk werd beschouwd, werd gevonden in een huis in de buurt van Londen na een klopjacht van meerdere dagen.

De verdachte, die als gevaarlijk werd beschouwd, was eerder deze maand ontsnapt uit de gevangenis waar hij vastzat voor vermeende terrorismeactiviteiten. Hij had zich verstopt in een vrachtwagen die het terrein verliet en had daarna een aantal dagen op de vlucht gezeten.

De politie begon direct met een klopjacht om de verdachte te vinden. Na meerdere dagen zoeken, vonden ze hem uiteindelijk in een huis in de buurt van Londen. De verdachte werd gearresteerd zonder incidenten en is nu in hechtenis.

De politie heeft aangegeven dat er geen aanwijzingen zijn dat de verdachte zich schuldig heeft gemaakt aan terrorisme of andere misdrijven tijdens zijn vlucht. Ze hebben ook gezegd dat er geen gevaar is voor het publiek.

De verdachte zal worden berecht voor zijn vermeende terrorismeactiviteiten en voor het ontsnappen uit de gevangenis. Het is nog niet bekend wanneer de rechtszaak zal plaatsvinden.

Deze arrestatie is een belangrijke stap in de strijd tegen terrorisme en het bevestigt dat de politie klaar is om hard op te treden tegen verdachten van terrorisme.