Donald Trump heeft banken misleid door zijn vermogen met miljarden te overschatten.

Donald Trump heeft banken misleid door zijn vermogen met miljarden te overschatten. Dit is een schokkende onthulling die vandaag naar buiten is gekomen. Trump heeft jarenlang geprobeerd zijn vermogen te verhogen door het aantal miljoenen dat hij bezit te overschatten.

Volgens een onderzoek van The New York Times heeft Trump de banken jarenlang misleid door hun te vertellen dat hij miljarden waard was, terwijl hij in werkelijkheid veel minder waard was. Hij heeft de banken ook misleid door een lager inkomen te melden dan hij in werkelijkheid verdiende.

Deze misleiding heeft hem geholpen om leningen en leningen te krijgen die hij anders niet had gekregen. Hij heeft de banken ook misleid door zijn vermogen te verhogen door zijn bedrijven te waarderen op meer dan ze waard waren.

Trump heeft de banken ook misleid door zijn vermogen te verhogen door zijn bedrijven te waarderen op meer dan ze waard waren. Dit betekent dat hij de banken heeft misleid door hun te vertellen dat hij meer waard was dan hij in werkelijkheid was.

Deze onthullingen zijn schokkend en laten zien dat Trump bereid is om te liegen om zijn vermogen te verhogen. Het is belangrijk dat banken hun klanten goed controleren voordat ze leningen verstrekken, om ervoor te zorgen dat ze niet worden misleid.