Ivanusec van Feyenoord scoort bij eenvoudige overwinning Kroatië, Ronaldo brengt Portugal op EK-koers

Ivanusec van Feyenoord heeft zijn land Kroatië naar een eenvoudige overwinning geleid. De aanvaller scoorde twee keer in de 3-0 overwinning op Cyprus. De overwinning betekent dat Kroatië nu op koers ligt voor het EK van volgend jaar.

De wedstrijd begon met een goede start voor Kroatië. Ivanusec opende de score al na vijf minuten. Hij schoot de bal in de verre hoek. Na de rust kreeg Kroatië meer controle over de wedstrijd en Ivanusec scoorde nogmaals.

De tweede goal van Ivanusec was een prachtige vrije trap. Hij schoot de bal in de bovenhoek van het doel en bracht Kroatië op een 2-0 voorsprong. De derde goal kwam van Nikola Vlasic, die de bal in de verre hoek schoot.

De overwinning betekent dat Kroatië nu op koers ligt voor het EK van volgend jaar. De ploeg heeft nu acht punten uit vier wedstrijden en staat tweede in de groep.

Ondertussen heeft ook Portugal een belangrijke overwinning behaald. De ploeg won met 2-0 van Luxemburg en is nu op koers voor het EK. Cristiano Ronaldo scoorde beide goals voor Portugal, waardoor hij nu als topscorer van de groep staat.

Het was een belangrijke overwinning voor beide landen. Kroatië is nu op koers voor het EK, terwijl Ronaldo Portugal op koers brengt. Het zal interessant zijn om te zien hoe beide landen zich verder ontwikkelen in de komende wedstrijden.