Hari spreekt op persconferentie over GLORY-gevecht en verklaart geen vragen te beantwoorden

Vandaag heeft Hari, de bekende kickbokser, een persconferentie gehouden over het GLORY-gevecht dat hij binnenkort zal vechten. Tijdens de persconferentie verklaarde Hari dat hij geen vragen zou beantwoorden.

Hari gaf aan dat hij zich volledig op het GLORY-gevecht wil concentreren en dat hij daarom geen tijd heeft om vragen te beantwoorden. Hij verzekerde de aanwezigen dat hij zich volledig op het gevecht voorbereidt en dat hij er klaar voor is.

Hari gaf ook aan dat hij zich bewust is van de verwachtingen die er van hem worden gesteld en dat hij er alles aan doet om ervoor te zorgen dat hij een goede prestatie levert. Hij benadrukte ook dat hij niet alleen voor zichzelf vecht, maar ook voor zijn fans en supporters.

Hoewel Hari geen vragen beantwoordde, gaf hij aan dat hij er klaar voor is om het GLORY-gevecht te vechten en dat hij er alles aan doet om een goede prestatie te leveren. Hij benadrukte ook dat hij de steun van zijn fans en supporters waardeert en dat hij er alles aan doet om hen niet teleur te stellen.