Joey Veerman krijgt zoon Frenkie na Oranje-interland

De Nederlandse voetballer Joey Veerman heeft deze week een bijzondere verrassing gekregen. Na de Oranje-interland tegen Noord-Ierland, kreeg hij de naam van zijn zoon te horen: Frenkie.

Joey Veerman is een Nederlandse voetballer die momenteel voor Ajax speelt. Hij is een belangrijke speler voor het team en heeft al veel successen geboekt. Vooral tijdens de laatste interland tegen Noord-Ierland was hij een van de belangrijkste spelers voor Oranje.

Na de wedstrijd kreeg Joey Veerman een bijzondere verrassing. Zijn vrouw had besloten om de naam van hun zoon te onthullen: Frenkie. De naam is afgeleid van de bijnaam die Joey Veerman kreeg tijdens zijn tijd bij Ajax: ‘Frenkie de Jong’.

De verrassing werd gevierd door alle spelers en stafleden van het Nederlands elftal. Joey Veerman was erg blij met de naam en kon zijn geluk niet op. Hij bedankte zijn vrouw voor de verrassing en zei dat hij er trots op was dat zijn zoon de naam Frenkie draagt.

Het is een bijzondere gebeurtenis voor Joey Veerman en zijn gezin. Het is een mooie manier om hun liefde en trots voor elkaar te laten zien. We wensen hen veel geluk toe met hun nieuwe aanwinst!