Oranje wil een einde maken aan wisselingen op doel door Flekken de nul te laten houden

Oranje wil een einde maken aan wisselingen op doel door Flekken de nul te laten houden

Oranje heeft een nieuwe maatregel aangekondigd om wisselingen op doel te verminderen. De nieuwe regel stelt dat Flekken de nul moet houden, wat betekent dat als een keeper wordt gewisseld, de nieuwe keeper dezelfde kleur shirt moet dragen als de oorspronkelijke keeper.

Deze nieuwe regel is bedoeld om de verwarring te verminderen die kan ontstaan als een keeper wordt gewisseld. Als de nieuwe keeper een ander shirt draagt dan de oorspronkelijke keeper, kan dit leiden tot verwarring bij spelers, supporters en zelfs scheidsrechters. Door de nieuwe regel te implementeren, hoopt Oranje dat de verwarring die kan ontstaan bij wisselingen op doel wordt verminderd.

Het is belangrijk om te benadrukken dat deze nieuwe regel alleen van toepassing is op wisselingen op doel. Als een speler wordt gewisseld, kan de nieuwe speler een ander shirt dragen dan de oorspronkelijke speler.

Deze nieuwe regel is een goede stap in de richting van het verminderen van verwarring en het verbeteren van het spelniveau. Het is belangrijk dat clubs en spelers zich aan deze regel houden om ervoor te zorgen dat er geen verwarring ontstaat bij wisselingen op doel.