Coco Gauff klaagt klimaatactivisten op US Open niet aan: 'Kan er niet boos om worden'

Coco Gauff klaagt klimaatactivisten op US Open niet aan: ‘Kan er niet boos om worden’

Coco Gauff, de 15-jarige Amerikaanse tennisser, heeft op de US Open gereageerd op de klimaatactivisten die de toernooi-organisatie hadden aangeklaagd. Ze zei dat ze niet boos kon worden op de activisten omdat ze begrijpt waarom ze hun standpunten verdedigen.

Gauff is een van de meest veelbelovende tennissers van haar generatie. Ze heeft al een paar grote toernooien gewonnen, waaronder de juniorenwedstrijd op Wimbledon in 2019. Maar ze is ook een sterke stem in de strijd tegen klimaatverandering.

Gauff was onlangs te gast bij een panelgesprek over duurzaamheid op de US Open. Daar sprak ze over de klimaatactivisten die de toernooi-organisatie hadden aangeklaagd omdat ze vonden dat het toernooi niet genoeg deed om klimaatverandering tegen te gaan.

Gauff zei dat ze begreep waarom de activisten hun standpunten verdedigden. Ze zei ook dat ze niet boos kon worden op de activisten omdat ze begreep dat ze alleen maar probeerden om iets te veranderen.

Gauff benadrukte ook dat het belangrijk is om actie te ondernemen tegen klimaatverandering. Ze zei dat we allemaal ons best moeten doen om onze wereld beter te maken.

Gauff’s opmerkingen tonen aan dat ze een sterke stem is in de strijd tegen klimaatverandering. Haar standpunt is een goed voorbeeld voor andere jonge mensen die actie willen ondernemen tegen klimaatverandering.