Ilse DeLange viert 25 jaar muzikale carrière met album en concert: ‘Ik leer nog elke dag’

Ilse DeLange viert 25 jaar muzikale carrière met album en concert: ‘Ik leer nog elke dag’

De Nederlandse zangeres Ilse DeLange viert haar 25-jarige muzikale carrière met een album en een concert. Het album, getiteld ‘Ik leer nog elke dag’, bevat een selectie van haar meest bekende nummers, waaronder ‘Miracle’, ‘World of Hurt’ en ‘The Great Escape’.

Het concert, dat op 7 november plaatsvindt in de Ziggo Dome in Amsterdam, is een speciale gelegenheid voor Ilse DeLange om haar fans te bedanken voor hun steun. Het concert zal een mix zijn van haar oude en nieuwe nummers, waarbij ze ook samenwerkt met andere artiesten.

Ilse DeLange heeft al veel successen geboekt in haar carrière. Ze won in 1998 de Eurovisiesongfestival met het nummer ‘The Voice’, wat haar internationale bekendheid gaf. In 2014 won ze de Edison Award voor Beste Album en in 2016 won ze de Popprijs voor haar bijdrage aan de Nederlandse muziekindustrie.

DeLange is ook een bekende ambassadeur van goede doelen. Ze heeft samengewerkt met verschillende organisaties, waaronder War Child, KWF Kankerbestrijding en Amnesty International.

Ilse DeLange is een van de meest succesvolle Nederlandse artiesten. Ze is trots op wat ze heeft bereikt en blijft zichzelf uitdagen om nieuwe dingen te proberen. Haar concert en album zijn een geweldige manier om haar 25-jarige carrière te vieren.