KLM-grondpersoneel ontevreden door uitblijven loonsverhoging

KLM-grondpersoneel is ontevreden over het uitblijven van een loonsverhoging. De KLM heeft al meer dan een jaar geen loonsverhoging gegeven aan haar grondpersoneel. Dit terwijl de lonen van andere werknemers in de luchtvaartsector wel zijn verhoogd.

Het grondpersoneel heeft al meerdere keren aangedrongen op een loonsverhoging. De KLM heeft echter geen antwoord gegeven op hun verzoek. Dit heeft geleid tot veel ontevredenheid bij het grondpersoneel.

De KLM heeft aangegeven dat de lonen van het grondpersoneel niet zullen stijgen, omdat de luchtvaartsector een moeilijke tijd doormaakt. De KLM heeft echter ook aangegeven dat er wel andere manieren zijn om de werknemers te belonen, zoals extra vakantiedagen of een bonus.

Het grondpersoneel is echter niet tevreden met deze oplossing en blijft aandringen op een loonsverhoging. Ze stellen dat de KLM haar verantwoordelijkheid moet nemen en haar werknemers moet belonen voor hun harde werk.

Het is nog onduidelijk of de KLM zal toegeven aan de eisen van het grondpersoneel. Het lijkt erop dat de KLM niet van plan is om de lonen te verhogen, maar het is nog afwachten wat er gaat gebeuren.