Monica Geuze en Katja Schuurman in Nieuwe Afleveringen van De Verraders

Monica Geuze en Katja Schuurman zijn twee bekende Nederlandse actrices die deel uitmaken van de cast van de nieuwe afleveringen van de populaire televisieserie De Verraders. Deze serie gaat over een groep vrienden die samen op avontuur gaan en elkaar in verschillende situaties helpen.

Monica Geuze speelt de rol van de stoere en avontuurlijke Alex, terwijl Katja Schuurman de rol van de slimme en creatieve Lisa speelt. De twee actrices hebben al veel ervaring met het spelen van rollen in verschillende televisieseries, waaronder Goede Tijden, Slechte Tijden en Alles is Liefde.

In de nieuwe afleveringen van De Verraders zullen Monica en Katja samenwerken met een aantal andere bekende acteurs, waaronder Jeroen Spitzenberger, Sigrid ten Napel en Ruben van der Meer. De serie zal worden uitgezonden op NPO 3 en wordt geproduceerd door de Nederlandse televisiezender KRO-NCRV.

De nieuwe afleveringen van De Verraders beloven spannende avonturen, leuke verrassingen en veel humor. De kijkers kunnen rekenen op een geweldige cast met veel bekende gezichten. We zijn benieuwd naar de nieuwe avonturen die Monica Geuze en Katja Schuurman samen met hun vrienden zullen beleven!