Lewandowski redt Polen van nederlaag tegen Faeröer, Cerny scoort voor Tsjechië

De Poolse voetbalploeg heeft een belangrijke overwinning behaald in hun UEFA Nations League-wedstrijd tegen de Faeröer. Robert Lewandowski, de Poolse aanvoerder, was de held van de avond door twee doelpunten te scoren in de tweede helft.

De wedstrijd begon moeizaam voor Polen. Na een kwartier spelen stond het 0-1 voor de Faeröer. De Poolse aanvallers hadden moeite om kansen te creëren, maar gelukkig wist Lewandowski de stand gelijk te trekken met een prachtige kopbal.

Na de rust bleef Polen druk zetten op zoek naar de winnende goal. Na een uur spelen was het Lewandowski die de winnende goal scoorde. Hij schoot de bal hard in de verre hoek, waardoor de Faeröer geen kans meer hadden om terug te komen.

In een andere wedstrijd uit de UEFA Nations League speelde Tsjechië tegen Noord-Macedonië. De Tsjechen begonnen sterk en kwamen al snel op voorsprong door een doelpunt van Jakub Cerny. De Tsjechen hielden hun voorsprong vast en wonnen uiteindelijk met 1-0.

Polen en Tsjechië hebben dus beide belangrijke overwinningen behaald in de UEFA Nations League. Robert Lewandowski en Jakub Cerny waren de helden van de avond door hun doelpunten te scoren. Beide teams hebben nu een goede kans om door te gaan naar de volgende ronde van de competitie.