Doodsoorzaak bij brand in psychiatrische kliniek in Poortugaal bevestigd

De doodsoorzaak van de brand die vorige week woedde in de psychiatrische kliniek in Poortugaal is bevestigd. Volgens de autoriteiten stierf een patiënt aan rookvergiftiging als gevolg van de brand.

De brand brak uit in de vroege ochtend van vrijdag en verspreidde zich snel door het gebouw. Er waren meer dan twintig mensen aanwezig in de kliniek toen de brand uitbrak. De brandweer kwam snel ter plaatse en kon de brand onder controle krijgen.

De autoriteiten hebben bevestigd dat een patiënt, die in het gebouw aanwezig was, is overleden aan rookvergiftiging. Er waren geen andere slachtoffers. De naam van de patiënt is niet bekendgemaakt.

De politie heeft een onderzoek gestart om de oorzaak van de brand te achterhalen. Er is nog geen officiële verklaring afgegeven, maar volgens de autoriteiten lijkt het erop dat de brand is veroorzaakt door een technisch defect.

De psychiatrische kliniek in Poortugaal is een belangrijke instelling voor mensen met psychische problemen. Deze tragedie zal een grote impact hebben op de gemeenschap en de familie van het slachtoffer. Onze gedachten gaan uit naar iedereen die door deze tragedie is getroffen.