Donald Trump dient schrijfster E. Jean Carroll opnieuw schadevergoeding te betalen

Donald Trump heeft een nieuwe schadevergoeding aan schrijfster E. Jean Carroll moeten betalen. De schrijfster had eerder al een schadevergoeding gekregen vanwege de vermeende verkrachting door Trump, maar deze was niet voldoende.

De schrijfster had eerder aangeklaagd dat Trump haar in de jaren negentig had verkracht. Trump ontkende dit en zei dat hij haar nooit had ontmoet. De rechter oordeelde dat de schrijfster een schadevergoeding moest krijgen, maar dat deze niet hoog genoeg was.

De rechter oordeelde dat Trump een nieuwe schadevergoeding moest betalen, omdat hij de schrijfster had beschuldigd van leugens. De rechter oordeelde dat Trump de schrijfster had geschoffeerd en dat hij haar reputatie had aangetast.

Trump heeft de schadevergoeding nu betaald, maar hij heeft nog steeds niet toegegeven dat hij de schrijfster heeft verkracht. Hij blijft volhouden dat hij haar nooit heeft ontmoet. De schrijfster zegt dat ze blij is met de uitspraak van de rechter, maar dat ze niet kan rusten totdat Trump toegeeft wat hij heeft gedaan.

Het is duidelijk dat Trump de schadevergoeding heeft betaald om te voorkomen dat hij verder in de problemen komt. Het is echter ook duidelijk dat de schadevergoeding geen excuus is voor wat Trump heeft gedaan. Het is belangrijk dat mensen die worden aangeklaagd voor verkrachting worden gestraft en dat slachtoffers worden gehoord.