Mourinho boos over EL-finale: 'Dreigt met 10 duels schorsing als ik het zeg'

Mourinho boos over EL-finale: ‘Dreigt met 10 duels schorsing als ik het zeg’

Mourinho, de voormalige manager van Manchester United, was boos na de finale van de Europa League. Hij dreigde met een schorsing van 10 duels als hij zou zeggen waarom hij boos was.

Mourinho had kritiek op de arbitrage tijdens de finale tussen Chelsea en Arsenal. Hij vond dat de scheidsrechter te veel tijd had besteed aan het beoordelen van incidenten. Volgens Mourinho had de scheidsrechter meer aandacht moeten besteden aan het spel.

Mourinho was ook boos omdat hij vond dat de spelers van Arsenal niet genoeg werden gestraft voor hun gedrag. Hij vond dat de scheidsrechter te veel tolereerde.

Mourinho was ook boos omdat hij vond dat Chelsea te weinig kansen kreeg om te scoren. Volgens hem hadden de spelers van Chelsea meer kansen moeten krijgen om te scoren.

Mourinho was zo boos dat hij dreigde met een schorsing van 10 duels als hij zou zeggen waarom hij boos was. Hij wilde niet dat zijn woorden als een aanval op de scheidsrechter zouden worden gezien.

Hoewel Mourinho boos was over de finale, was hij tevreden met het resultaat. Chelsea won uiteindelijk de finale met 4-1.