Londense Gevangenis ontsnapping van Britse Terreurverdachte via Bezorgbus

De Britse politie is in shock na de ontsnapping van een terreurverdachte uit een Londense gevangenis. De man, die als gevangene in de gevangenis van Belmarsh zat, werd vervoerd in een bezorgbus.

Volgens de politie was de man, die als terreurverdachte wordt beschouwd, aanwezig bij een gerechtelijke zitting in een andere gevangenis. Hij werd vervolgens naar Belmarsh gebracht, waar hij werd opgesloten.

De politie zegt dat de man de bezorgbus gebruikte om te ontsnappen. Het is nog onduidelijk hoe hij de bus kon gebruiken om te ontsnappen. Volgens sommige bronnen heeft hij een sleutel gebruikt om de bus te openen en is hij erin gesprongen.

De politie is op zoek naar de verdachte en heeft een onderzoek ingesteld. Ze hebben ook een opsporingsbericht uitgegeven met een foto van de verdachte.

Deze ontsnapping is een schok voor de Britse politie. Het is niet de eerste keer dat er iemand uit een gevangenis ontsnapt, maar het is wel de eerste keer dat iemand ontsnapt met behulp van een bezorgbus.

Het is belangrijk dat de politie de verdachte zo snel mogelijk vindt. Het is ook belangrijk dat ze erachter komen hoe hij de bus heeft kunnen gebruiken om te ontsnappen, zodat ze maatregelen kunnen nemen om te voorkomen dat dit nog eens gebeurt.