Rolling Stones brengt nieuw album uit op 20 oktober, eerste single is al beschikbaar

De Rolling Stones, een van de meest legendarische rockbands ter wereld, hebben aangekondigd dat ze op 20 oktober hun nieuwe album zullen uitbrengen. Het album, getiteld ‘Goats Head Soup’, is het eerste album van de band in bijna vijf jaar.

De eerste single van het album, ‘Living in a Ghost Town’, is al beschikbaar. De single is een mix van rock, blues en reggae en is een samenwerking tussen de Rolling Stones en producer Rick Rubin.

De bandleden zijn enthousiast over hun nieuwe album. Gitarist Ronnie Wood zei: “Het is een echt energiek album geworden, met veel verschillende stijlen. We hebben veel plezier gehad tijdens het maken van het album en we kunnen niet wachten om het met de wereld te delen.”

Het album zal ook een aantal gastartiesten bevatten, waaronder Ed Sheeran, Dave Grohl en Taylor Swift. Ook zal er een speciale heruitgave van het album verschijnen met extra nummers en remixes.

De Rolling Stones hebben al vele albums uitgebracht sinds hun oprichting in 1962. Met hun nieuwe album hopen ze de harten van hun fans te veroveren. Het album zal op 20 oktober wereldwijd beschikbaar zijn.