Directeur Jacobs verlaat Willem II na ontslag coach Robbemond

Directeur Jacobs van Willem II heeft aangekondigd dat hij het voetbalclub na het ontslag van coach Robbemond zal verlaten. De club uit Tilburg kampt al geruime tijd met financiële problemen en heeft de afgelopen maanden verschillende wijzigingen doorgevoerd om de situatie te verbeteren.

De beslissing van Directeur Jacobs om Willem II te verlaten komt na het ontslag van coach Robbemond. Robbemond was de hoofdtrainer van de club sinds 2018 en was verantwoordelijk voor de prestaties van de club in de Eredivisie. Na een reeks slechte resultaten besloot de directie om de coach te ontslaan.

De directie van Willem II heeft aangekondigd dat Directeur Jacobs zal worden vervangen door een interim-directeur. Deze nieuwe directeur zal de financiële situatie van de club verbeteren en ervoor zorgen dat Willem II weer een stabiele club wordt.

De spelers en staf van Willem II hebben hun steun uitgesproken voor Directeur Jacobs en bedankt hem voor zijn inzet voor de club. Ook hebben ze hun dank uitgesproken voor Coach Robbemond en zijn bijdrage aan de club.

Het is nog onduidelijk wat Directeur Jacobs’ volgende stap zal zijn, maar hij heeft aangegeven dat hij blijft werken in de voetbalwereld. Hij is van plan om zijn ervaring en kennis te gebruiken om andere clubs te helpen bij hun financiële problemen.

Het ontslag van Coach Robbemond en het vertrek van Directeur Jacobs markeren een moeilijke tijd voor Willem II. De club moet nu een nieuwe directeur vinden die de financiële situatie kan verbeteren en ervoor kan zorgen dat Willem II weer een stabiele club wordt.