Nicol Kremers, ex-vriendin van Peter Gillis, op cover van nieuwe Playboy: 'Een eer'

Nicol Kremers, ex-vriendin van Peter Gillis, op cover van nieuwe Playboy: ‘Een eer’

Nicol Kremers, de voormalige vriendin van Peter Gillis, is de covergirl van de nieuwste editie van Playboy. De 23-jarige Kremers is blij met deze eer en zegt dat het een geweldige ervaring is.

Kremers, die afkomstig is uit het Nederlandse plaatsje Breda, zegt dat ze als kind al dromen had over het verschijnen op de cover van Playboy. “Ik heb altijd al gedroomd van het verschijnen op de cover van Playboy. Toen ik de kans kreeg om dat te doen, was ik heel blij. Het was een geweldige ervaring”, aldus Kremers.

Kremers is ook bekend van haar relatie met Peter Gillis, die ze in 2017 begon. Hoewel de relatie niet lang duurde, zegt Kremers dat ze nog steeds veel respect heeft voor Gillis. “Hij is een geweldige persoon en ik ben blij dat ik hem heb leren kennen. Ik heb veel geleerd van hem en ik ben hem daar erg dankbaar voor.”

Kremers is nu al een paar maanden single en zegt dat ze zich nu volledig kan richten op haar carrière. “Ik ben blij dat ik nu de tijd heb om me te focussen op mijn carrière en mijn dromen waar te maken. Ik ben erg blij dat ik de kans heb gekregen om op de cover van Playboy te staan.”

Kremers is ook actief op social media en post regelmatig foto’s van haarzelf. Ze zegt dat ze haar volgers wil laten zien dat ze trots is op wat ze heeft bereikt. “Ik wil mijn volgers laten zien dat je je dromen waar kan maken als je er hard voor werkt. Ik ben erg blij met wat ik heb bereikt en ik hoop dat ik anderen kan inspireren om hun dromen waar te maken.”