Gemeente Eersel waarschuwt voor het weghalen van honden bij omstreden fokker

De gemeente Eersel waarschuwt voor het weghalen van honden bij een omstreden fokker. De gemeente heeft ervoor gekozen om deze waarschuwing uit te brengen naar aanleiding van de vele klachten die zij hebben ontvangen over de kwaliteit van de honden die bij deze fokker worden gefokt.

De gemeente Eersel heeft meerdere klachten ontvangen over de omstreden fokker. De klachten gaan over het feit dat de honden die bij deze fokker worden gefokt vaak ziek zijn, of andere problemen hebben. Ook is er melding gemaakt van het feit dat de honden die bij deze fokker worden gefokt vaak niet goed worden verzorgd.

De gemeente Eersel waarschuwt daarom iedereen die van plan is om een hond bij deze fokker te kopen. Zij adviseren mensen om eerst goed na te gaan of de fokker betrouwbaar is en of de honden die bij deze fokker worden gefokt gezond zijn.

De gemeente Eersel wil met deze waarschuwing voorkomen dat mensen een hond kopen bij een omstreden fokker en daardoor problemen krijgen met hun hond. Daarom adviseren zij mensen om goed na te gaan of de fokker betrouwbaar is en of de honden die bij deze fokker worden gefokt gezond zijn. Als mensen hier niet zeker van zijn, dan adviseren zij mensen om een andere fokker te zoeken.