Van Lunteren keert verrassend terug bij AZ na voetbalpensioen

De voetbalwereld staat op zijn kop! Na maanden van geruchten, heeft AZ een verrassende aankondiging gedaan: de legendarische speler, Klaas-Jan Huntelaar, keert terug bij de club na zijn voetbalpensioen.

Huntelaar, die bijna twintig jaar geleden bij AZ begon als jeugdspeler, heeft een lange en succesvolle carrière gehad. Hij heeft voor verschillende clubs gespeeld, waaronder Real Madrid, Ajax en Schalke 04. In zijn tijd bij AZ heeft hij veel prijzen gewonnen, waaronder twee Eredivisie-titels en een KNVB-beker.

Huntelaar is nu terug bij AZ als assistent-trainer. Hij zal samenwerken met hoofdtrainer Arne Slot om de club te helpen bij het behalen van hun doelstellingen. Huntelaar zal ook betrokken zijn bij het opleiden van jonge spelers en het ontwikkelen van tactieken.

De terugkeer van Huntelaar is een grote verrassing voor veel fans van AZ. Velen hadden niet verwacht dat hij ooit terug zou keren naar de club. De voormalige spits is echter blij om terug te zijn bij AZ en hij is er klaar voor om de club te helpen bij hun toekomstige successen.

Huntelaar is een legende in de voetbalwereld en veel mensen zijn blij dat hij terug is bij AZ. Zijn terugkeer is een grote boost voor de club en het is duidelijk dat hij een belangrijke rol zal spelen in hun toekomstige prestaties.