Kamer wil doorgaan met klimaatbeleid: Jetten kan voor nu opgelucht ademhalen

De Nederlandse Kamer heeft aangekondigd dat het doorgaat met het klimaatbeleid. Dit is goed nieuws voor minister van Milieu Stientje van Veldhoven, die de afgelopen maanden hard heeft gewerkt om het klimaatbeleid te versterken. Ook de fractievoorzitter van D66, Wopke Hoekstra, is blij met de beslissing.

Hoekstra zei dat de Kamer heeft aangetoond dat het klimaatbeleid een prioriteit is. Hij zei ook dat het belangrijk is dat de Kamer de regering steunt in het streven naar een duurzame toekomst.

De Kamer wil ook dat de regering meer doet om de uitstoot van broeikasgassen te verminderen. De Kamer wil ook dat er meer geld wordt geïnvesteerd in energiebesparing en duurzame energie.

De Kamer wil ook dat er meer wordt gedaan om de kosten van energiebesparing en duurzame energie te verlagen. De Kamer wil ook dat er meer wordt gedaan om de kosten van klimaatmaatregelen te verlagen.

Minister Jetten van Infrastructuur en Waterstaat kan opgelucht ademhalen nu de Kamer heeft besloten om door te gaan met het klimaatbeleid. Jetten heeft hard gewerkt om het klimaatbeleid te versterken en hij is blij dat de Kamer de regering steunt in haar streven naar een duurzame toekomst.

Het is belangrijk dat de Kamer en de regering samenwerken om ervoor te zorgen dat Nederland een duurzame toekomst heeft. De Kamer en de regering moeten samenwerken om ervoor te zorgen dat Nederland een leidende rol speelt in de strijd tegen klimaatverandering.