In Amsterdam vind je de originele set van de populaire serie Friends.

In Amsterdam vind je de originele set van de populaire serie Friends.

In Amsterdam kun je een unieke ervaring beleven: een bezoek aan de originele set van de populaire televisieserie Friends. De serie, die tussen 1994 en 2004 werd uitgezonden, volgt het leven van zes vrienden die in New York wonen. De set is gevestigd in het Warner Bros. Studio Tour in Amsterdam, waar je de kans krijgt om een stap terug in de tijd te zetten en de wereld van Friends te verkennen.

De tour begint met een korte film over de geschiedenis van de show, waarin je meer te weten komt over de cast en crew. Vervolgens krijg je de kans om de verschillende sets, waaronder Monica’s appartement, te bezoeken. Je kunt ook een kijkje nemen in de kleedkamers van de cast en zelfs een foto maken op de bank waarop de vrienden altijd samen zaten.

Naast het bezoeken van de sets, kun je ook genieten van een aantal exclusieve Friends-ervaringen. Zo kun je bijvoorbeeld een kijkje nemen in de Central Perk-koffiebar, waar de vrienden vaak samenkwamen om te praten. Je kunt ook een foto maken met het originele koffiebord dat in de serie gebruikt werd.

Als je fan bent van Friends, is dit een must-do activiteit. Je krijgt de kans om meer te weten te komen over de show en je favoriete personages, terwijl je tegelijkertijd geniet van een unieke ervaring. Het is zeker een bezoekje waard!