Ajax-speler Wijndal verhuurt zich aan Royal Antwerp

Ajax-speler Kik Pierie heeft zich verhuurd aan Royal Antwerp. De 20-jarige verdediger, die deel uitmaakt van de jeugdopleiding van Ajax, zal de rest van het seizoen bij de Belgische club spelen.

Pierie is een veelbelovende verdediger die al een aantal keren in actie is gekomen voor Ajax. Hij heeft al in verschillende wedstrijden gespeeld, waaronder de Champions League-wedstrijd tegen Bayern München.

De verhuur van Pierie is een goede stap voor de jonge speler. Hij krijgt de kans om meer ervaring op te doen en zal meer speelminuten krijgen bij Royal Antwerp. Daarnaast zal hij ook de kans krijgen om te laten zien wat hij kan.

Het is een mooie kans voor Pierie om zichzelf te bewijzen en om zijn carrière verder te ontwikkelen. Hij zal veel leren van de ervaren spelers bij Royal Antwerp en hopelijk zal hij zijn kansen grijpen om zich verder te ontwikkelen als voetballer.

Ajax heeft Pierie de kans gegeven om zichzelf te bewijzen bij Royal Antwerp en we hopen dat hij er het beste van maakt. We wensen hem veel succes toe bij zijn avontuur in België!