Eerselse fokker met verbod op houden van honden heeft toch weer dieren in bezit

Eerselse fokker met verbod op houden van honden heeft toch weer dieren in bezit

Een Eerselse fokker heeft onlangs toch weer dieren in bezit gekregen, ondanks dat hij een verbod heeft op het houden van honden. De fokker had al eerder een verbod gekregen van de gemeente Eersel, omdat hij niet voldeed aan de regels voor het houden van dieren.

De fokker had al eerder problemen met het houden van dieren. Zo had hij meerdere malen te maken gehad met klachten van omwonenden over het geluid dat de dieren maakten. Ook was er sprake van verwaarlozing van de dieren, waardoor de gemeente besloot om een verbod op het houden van honden op te leggen.

Het verbod is echter niet gehandhaafd, want de fokker heeft onlangs weer dieren in bezit gekregen. De gemeente Eersel heeft aangegeven dat er geen vergunning is verleend voor het houden van dieren. De fokker heeft dus in strijd met de wet gehandeld en kan daarom worden vervolgd.

De gemeente Eersel heeft aangegeven dat het verbod op het houden van honden nog steeds geldt en dat er streng wordt op toegezien dat de regels worden nageleefd. Als de fokker zich niet aan de regels houdt, kan hij worden vervolgd en kan hij zelfs een boete krijgen.

Het is belangrijk dat mensen zich aan de regels houden als het gaat om het houden van dieren. Als mensen zich niet aan de regels houden, kan dit leiden tot verwaarlozing en onnodig lijden voor de dieren. Daarom moet iedereen zich aan de regels houden als het gaat om het houden van dieren.