De Rolling Stones brengen woensdag hun nieuwe album uit na wekenlang speculeren

Woensdag is een grote dag voor fans van de Rolling Stones. Na wekenlang speculeren heeft de band aangekondigd dat ze hun nieuwe album uitbrengen. Het album, getiteld “Goats Head Soup”, bevat tien nummers die de band heeft geschreven en opgenomen tijdens de afgelopen maanden.

De band heeft al eerder albums uitgebracht, maar dit is hun eerste album sinds hun laatste, “Blue & Lonesome” uit 2016. De band heeft de afgelopen jaren hard gewerkt aan het schrijven en opnemen van nieuwe nummers. Het resultaat is een album dat vol staat met energieke rock- en bluesnummers die de bandleden zelf hebben geschreven.

Het album bevat ook twee gastartiesten: Jimmy Page van Led Zeppelin en Eric Clapton. De twee legendarische gitaristen hebben samen met de Rolling Stones gewerkt aan het album. De bandleden zijn erg enthousiast over het resultaat en hopen dat hun fans net zo enthousiast zullen zijn.

Het album is nu verkrijgbaar op alle streamingdiensten en digitale muziekwinkels. Fans kunnen ook een fysieke versie van het album kopen, die wordt geleverd met een boek met achtergrondinformatie over elk nummer.

De Rolling Stones zijn een van de meest invloedrijke bands in de geschiedenis van de popmuziek. Met hun nieuwe album hopen ze hun fans te verrassen en te vermaken met hun energieke rock- en bluesnummers. Wees er snel bij om te genieten van hun nieuwe muzikale avontuur!