Koeman geeft Frimpong een sanctie na afmelding voor Jong Oranje: ‘Een soort straf’

Ronald Koeman, de bondscoach van het Nederlands elftal, heeft de jonge speler, Denzel Frimpong, een sanctie opgelegd na diens afmelding voor Jong Oranje. Koeman heeft aangegeven dat dit een soort straf is voor Frimpong.

Frimpong had zich eerder aangemeld voor Jong Oranje, maar meldde zich later weer af. Koeman heeft hierop gereageerd door Frimpong een sanctie op te leggen. Volgens Koeman is dit een soort straf voor de jonge speler.

Koeman heeft aangegeven dat hij begrijpt dat Frimpong een persoonlijke reden had om zich af te melden, maar dat hij toch verwacht dat spelers zich aan hun afspraken houden. Hij heeft aangegeven dat hij hoopte dat Frimpong de kans had gekregen om bij Jong Oranje te spelen, maar dat hij nu helaas geen deel uitmaakt van de selectie.

Hoewel Koeman begrip heeft voor Frimpong, is hij van mening dat spelers zich aan hun afspraken moeten houden. Daarom heeft hij besloten om Frimpong een sanctie op te leggen. Het is nog niet bekend wat de sanctie precies inhoudt, maar Koeman heeft aangegeven dat het een soort straf is voor Frimpong.

Het is jammer dat Frimpong niet bij Jong Oranje kan spelen, maar Koeman heeft duidelijk gemaakt dat spelers zich aan hun afspraken moeten houden. Daarom heeft hij besloten om Frimpong een sanctie op te leggen als straf voor zijn afmelding.