Panamese international Hernández (26) overleden na schietpartij

Hernández, een 26-jarige Panamese international, is overleden na een schietpartij in zijn geboorteland Panama. Hernández was een voetballer die voor verschillende clubs had gespeeld, waaronder het Panamese nationale team.

Volgens de autoriteiten in Panama was Hernández betrokken bij een schietpartij in de stad Chiriquí, waarbij hij gewond raakte. Hij werd naar het ziekenhuis gebracht, maar kon niet worden gered.

Hernández had al voor verschillende clubs gespeeld, waaronder het Panamese nationale team. Hij was ook actief in de lokale competitie en had een aantal wedstrijden gespeeld voor de club Chiriquí FC.

De autoriteiten hebben een onderzoek ingesteld naar de schietpartij en de omstandigheden waarin deze plaatsvond. Er is nog geen informatie vrijgegeven over mogelijke verdachten of motieven.

Hernández’ familie en vrienden hebben hun verdriet uitgesproken over zijn dood. Ze hebben gevraagd om privacy tijdens deze moeilijke tijd.

Hernández’ dood is een tragisch verlies voor de Panamese voetbalwereld. Hij was een veelbelovende speler met veel potentieel, en zijn dood is een grote schok voor iedereen die hem kende.