Wieke Kaptein (18) tekent vierjarig contract bij Chelsea na droomtransfer

Wieke Kaptein (18) heeft een droomtransfer gemaakt naar Chelsea. De Nederlandse voetbalster heeft een vierjarig contract getekend bij de Engelse club.

Kaptein is een talentvolle aanvaller die afkomstig is uit de jeugdopleiding van PSV. Na twee seizoenen bij de Eindhovense club, heeft Kaptein besloten om de overstap te maken naar Chelsea.

Kaptein is erg enthousiast over de transfer. “Ik ben erg blij dat ik deze kans heb gekregen om bij Chelsea te spelen. Het is een geweldige club met een geweldige geschiedenis en ik kijk ernaar uit om hier mijn voetbalcarrière verder te ontwikkelen”, aldus Kaptein.

Kaptein is de tweede Nederlandse voetbalster die de overstap maakt naar Chelsea. Eerder dit jaar tekende ook Lieke Martens een contract bij de Engelse club. Kaptein en Martens zullen samen deel uitmaken van het vrouwenteam van Chelsea.

Kaptein is niet alleen een talentvolle voetbalster, maar ook een ambitieuze student. Ze studeert momenteel aan de universiteit van Amsterdam en hoopt haar studie af te ronden terwijl ze bij Chelsea speelt.

Met haar transfer naar Chelsea heeft Kaptein haar droom waargemaakt. Ze heeft bewezen dat hard werken en doorzettingsvermogen beloond worden. Kaptein is klaar om haar voetbalcarrière verder te ontwikkelen bij Chelsea en wij wensen haar veel succes!