Ten Hag begrijpt niet waarom VAR doelpunt van United afgekeurd werd: 'Geen buitenspel'

Ten Hag begrijpt niet waarom VAR doelpunt van United afgekeurd werd: ‘Geen buitenspel’

Er is veel ophef ontstaan na de wedstrijd tussen Manchester United en Tottenham Hotspur. In de laatste minuut van de wedstrijd scoorde Manchester United een doelpunt, maar deze werd afgekeurd door de Video Assistant Referee (VAR). Hoofdtrainer Erik ten Hag begrijpt niet waarom het doelpunt werd afgekeurd.

Volgens Ten Hag was er geen sprake van buitenspel. “Het was een goed doelpunt, maar het werd afgekeurd. Ik begrijp niet waarom. Het was geen buitenspel, dus ik begrijp het niet”, aldus Ten Hag.

De VAR-regels zijn bedoeld om duidelijkheid te bieden bij moeilijke beslissingen, maar in dit geval lijkt het erop dat de VAR-regels niet goed toegepast zijn. Ten Hag is van mening dat het doelpunt had moeten tellen. “Het doelpunt was geldig en ik begrijp niet waarom het werd afgekeurd.”

De VAR-regels zijn bedoeld om duidelijkheid te bieden bij moeilijke beslissingen, maar in dit geval lijkt het erop dat de regels niet goed toegepast zijn. Ten Hag is van mening dat het doelpunt had moeten tellen. “Het doelpunt was geldig en ik begrijp niet waarom het werd afgekeurd.”

Het is belangrijk dat de VAR-regels correct worden toegepast. Als dit niet gebeurt, kan het leiden tot verwarring en ontevredenheid bij spelers en fans. Ten Hag is van mening dat de VAR-regels in dit geval niet goed toegepast zijn en hij begrijpt niet waarom het doelpunt van Manchester United werd afgekeurd.