Bij Eneco kun je binnenkort per uur zien wat je stroom kost

Eneco heeft een nieuwe manier geïntroduceerd om energie te beheren: het uurprijs-tarief. Met dit tarief kunnen klanten nu zien wat hun stroom kost per uur. Het tarief is ontwikkeld om klanten meer inzicht te geven in de kosten van hun energieverbruik.

Het uurprijs-tarief biedt klanten meer controle over hun energieverbruik. Door de kosten per uur te zien, kunnen ze hun energieverbruik beter beheren en de kosten beter begrijpen. Bovendien biedt het tarief klanten de mogelijkheid om energie te besparen door hun verbruik te verplaatsen naar tijden waarop de energie goedkoper is.

Het tarief is beschikbaar voor alle Eneco-klanten met een slimme meter. De slimme meter meet het energieverbruik per uur en stuurt deze informatie door naar Eneco. Klanten kunnen deze informatie dan bekijken via de Eneco-app of website.

Het uurprijs-tarief is een goede manier om energie te beheren en te besparen. Het geeft klanten meer inzicht in hun energieverbruik en helpt hen om hun energiekosten te verlagen. Als je bij Eneco bent aangesloten, is het tarief eenvoudig te activeren en te gebruiken.