Meg Ryan’s Romantische Comeback in Comedy Uitgesteld door Film van Taylor Swift

Meg Ryan maakt een romantische comeback in de comedy-wereld. De film die de actrice zou produceren, is echter uitgesteld door de komst van Taylor Swifts nieuwe film.

De film die Meg Ryan zou produceren, heet ‘The Lost Daughter’ en zou worden uitgebracht door Lionsgate. De film zou een romantische komedie zijn met in de hoofdrol Meg Ryan. Het verhaal draait om twee vrouwen die op zoek gaan naar liefde en geluk.

Helaas is de film nu uitgesteld. Dit komt door de komst van Taylor Swifts nieuwe film. De film van Taylor Swift heet ‘The Giver of Stars’ en wordt ook uitgebracht door Lionsgate. Omdat deze film een hogere prioriteit heeft, is de film van Meg Ryan uitgesteld.

Hoewel de uitstel van de film van Meg Ryan teleurstellend is, is er nog hoop dat de film alsnog zal worden uitgebracht. Er zijn geruchten dat de film in 2021 zal worden uitgebracht.

Het is fijn om te zien dat Meg Ryan weer terug is in de comedy-wereld. Ze heeft al veel succesvolle films gemaakt, zoals ‘When Harry Met Sally’ en ‘Sleepless in Seattle’. We hopen dat haar nieuwe film net zo succesvol zal zijn als haar vorige films.