Steijn na transferperiode bij Ajax: 'Mislintat heeft andere beslissingen genomen'

Steijn na transferperiode bij Ajax: ‘Mislintat heeft andere beslissingen genomen’

De transferperiode van Ajax is voorbij en de club heeft een aantal spelers verloren. Een van deze spelers is Steijn Schöne, die naar het Duitse FC Köln is vertrokken. Steijn was een belangrijke speler voor Ajax en had een grote invloed op het team.

Steijn is teleurgesteld dat hij de club moest verlaten. Hij zegt dat hij graag bij Ajax was gebleven, maar dat de club andere beslissingen heeft genomen. Steijn zegt dat hij begrijpt dat de club moet kijken naar de toekomst en dat het beste voor de club is om andere spelers te kiezen.

Hij voegt eraan toe dat hij veel heeft geleerd bij Ajax en dat hij de club altijd zal blijven steunen. Steijn zegt dat hij blij is met de kans die hij bij FC Köln krijgt en dat hij er alles aan zal doen om te slagen.

Hoewel Steijn verdrietig is over zijn vertrek bij Ajax, is hij ook dankbaar voor de kansen die hij bij de club heeft gekregen. Hij zegt dat hij veel heeft geleerd van de trainers en spelers bij Ajax en dat hij de club altijd in zijn hart zal dragen.

Het is duidelijk dat Steijn een grote invloed had op Ajax en dat hij een grote verlies voor de club is. Toch is het begrijpelijk dat de club andere beslissingen heeft genomen. Steijn zal blijven hopen dat hij succesvol zal zijn bij FC Köln en dat hij terug kan keren naar Ajax in de toekomst.