Pavlidis helpt AZ naar overwinning bij Vitesse en koppositie

AZ heeft dankzij een briljante prestatie van Pavlidis de wedstrijd tegen Vitesse gewonnen. De Griekse spits was de grote man achter de overwinning van AZ, die daardoor de koppositie in de Eredivisie heeft veroverd.

AZ begon sterk aan de wedstrijd en kreeg al vroeg in de wedstrijd een penalty. Pavlidis nam de penalty en scoorde hiermee de 1-0. Na deze goal bleef AZ sterk spelen en kreeg het meer kansen om de score uit te breiden.

In de tweede helft kreeg Pavlidis opnieuw een kans om te scoren, maar deze keer werd zijn schot gekeerd door de Vitesse-keeper. Maar in de 78e minuut was het Pavlidis die AZ naar de overwinning schoot. Hij scoorde met een prachtige boogbal de 2-0, waardoor AZ de overwinning binnenhaalde.

De overwinning betekende dat AZ bovenaan de Eredivisie staat, maar het was vooral Pavlidis die de ploeg naar de overwinning schoot. De Griekse spits was met twee doelpunten de grote man achter de overwinning van AZ.

Het was een belangrijke overwinning voor AZ, die nu bovenaan staat in de Eredivisie. Maar het was vooral Pavlidis die met zijn twee doelpunten AZ naar de overwinning schoot. De Griekse spits heeft daarmee bewezen dat hij een belangrijke speler is voor AZ en dat hij een grote bijdrage kan leveren aan het succes van de ploeg.