Travis Barker uitgestelde concerten voor ziekenhuisbezoek met Kourtney Kardashian

Travis Barker, de bekende drummer van de band Blink-182, heeft recentelijk een aantal concerten uitgesteld om naar het ziekenhuis te gaan met zijn vriendin Kourtney Kardashian. Barker en Kardashian zijn al een tijdje samen en hebben samen twee kinderen.

Het stel had een aantal concerten gepland in de komende maanden, maar Barker heeft besloten om deze uit te stellen om naar het ziekenhuis te gaan met Kourtney. Het stel wilde niet verder ingaan op de reden waarom ze naar het ziekenhuis moesten, maar er wordt gespeculeerd dat het iets te maken heeft met Kourtney’s gezondheid.

Hoewel de concerten uitgesteld zijn, heeft Barker aangegeven dat hij de concerten zo snel mogelijk zal hervatten. Hij heeft ook aangegeven dat hij zijn fans zal blijven bedienen met nieuwe muziek en updates over de concerten.

Het is duidelijk dat Travis Barker en Kourtney Kardashian een sterke band hebben en dat ze bereid zijn om hun plannen te veranderen als het nodig is. We wensen hen allebei het beste en hopen dat alles goed komt.