Indonesië biedt buitenlandse investeerders ‘gouden visum’ aan om te investeren

Indonesië heeft een nieuwe manier gevonden om buitenlandse investeerders aan te trekken. Het land heeft een ‘gouden visum’ geïntroduceerd, waarmee buitenlandse investeerders de mogelijkheid krijgen om in Indonesië te investeren.

Met het gouden visum kunnen buitenlandse investeerders zich voor maximaal 10 jaar in Indonesië vestigen. Ze krijgen ook toegang tot verschillende voordelen, zoals toegang tot het openbaar vervoer, toegang tot bankrekeningen en toegang tot de lokale arbeidsmarkt.

Het doel van het gouden visum is om buitenlandse investeerders te helpen bij het opzetten van hun bedrijven in Indonesië. Het visum biedt ook toegang tot verschillende fiscale voordelen, waaronder lagere belastingtarieven en een lagere vermogensbelasting.

Het gouden visum is bedoeld om buitenlandse investeerders te helpen bij het vergroten van hun investeringen in Indonesië. Het is ook bedoeld om het land aantrekkelijker te maken voor buitenlandse investeerders, waardoor meer buitenlandse investeringen naar Indonesië kunnen stromen.

Indonesië hoopt dat het gouden visum de economie van het land zal helpen groeien door buitenlandse investeringen aan te trekken. Het is een goede manier om buitenlandse investeerders aan te trekken en de economie van het land te stimuleren.